Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 2 : WOHNZIMMER 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bed-settee, sofa bed
Answer: Sofa Bett

2. couch
Answer: Sofa

3. heater
Answer: Heizofen


4. indoor plant
Answer: Innenbetrieb

5. lamp shade
Answer: Lampenschirm

6. mirror
Answer: Spiegel

7. mural
Answer: Wandgemälde

8. painting
Answer: Gemälde

9. radiator
Answer: Heizkörper

10. record player
Answer: Plattenspieler, Grammophon

11. rocking chair
Answer: Schwingstuhl

12. vase
Answer: Vase

13. video
Answer: Bildschirm


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-