Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 1 : MASSENCMittel 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. advertisement
Answer: Anzeige

2. computer
Answer: Computer

3. courier, messenger, speed post
Answer: Bote


4. letter
Answer: Brief

5. microphone
Answer: Mikrophon

6. news
Answer: Bekanntmachung

7. newspaper
Answer: Zeitung

8. parcel
Answer: Päckchen

9. postcard
Answer: Postcarte, Ansichtskarte

10. post office
Answer: Postampt

11. printer
Answer: Drucker

12. radio
Answer: Radio

13. tape recorder
Answer: Tonbandgerät

14. telefax, fax
Answer: Telefax

15. telephone
Answer: Telefon

16. television
Answer: Fernsehen

17. video
Answer: Bildschirm


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 1


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-