Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 2 : MASSENCMittel 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. aerial
Answer: Antenne

2. airmail
Answer: Luftpost

3. calculator
Answer: Rechner


4. channel
Answer: Kanal

5. e-mail
Answer: E-mail

6. express registered
Answer: dringender Buchstabe

7. interview
Answer: Unterredung, interview

8. laptop, portable computer
Answer: tragbarer Computer, Laptop

9. laser printer
Answer: Laserdrucker

10. letter box
Answer: Briefkasten

11. mobile
Answer: Telefon

12. modem
Answer: Modem

13. news bulletin
Answer: Nachrichtensendung

14. personal computer
Answer: Personalcomputer

15. phone booth
Answer: Telefonstand

16. picture
Answer: Bild

17. post and telegraph office
Answer: Pfosten- und Fernschreiberbüro

18. post box, mail box
Answer: Briefkasten

19. post, mail
Answer: Post

20. postage
Answer: Porto

21. postage stamps
Answer: Briefmarke

22. postman, mailman
Answer: Postbote

23. press
Answer: Presse

24. public telephone
Answer: allgemeines Telefon

25. radio broadcasting
Answer: Radiosendung

26. script
Answer: Drehbuch

27. telecommunication satellite
Answer: Nachrichtentechniksatellit

28. telegram
Answer: Telegramm

29. televiewer
Answer: Fernsehteilnehmer

30. television broadcasting
Answer: broadcasting della televisione

31. telex
Answer: Telex

32. voice-mail
Answer: Stimme-Post


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-