Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.

1. bacon
Answer: Speck

2. beef
Answer: Rindfleisch

3. boned meat
Answer: Fleisch ohne Knochen

4. chicken
Answer: Huhn

5. cutlet
Answer: Kotelett

6. duck
Answer: Ente

7. fish
Answer: Fisch

8. ham
Answer: Schinken

9. lamb
Answer: Lamm

10. lean meat
Answer: mageres Fleisch

11. mince, ground meat
Answer: gehacktes Fleisch

12. mutton
Answer: Hammelfleisch

13. partridge
Answer: Rebhuhn

14. pork
Answer: Schweinefleisch

15. poultry
Answer: Geflügel

16. quail
Answer: Wachtel

17. red meat
Answer: rotes Fleisch

18. salami
Answer: salame

19. sausage
Answer: Wurst

20. steak
Answer: Steak

21. turkey
Answer: Truthahn

22. veal
Answer: Kalbfleisch

23. venison
Answer: Wildbret

24. white meat
Answer: weißes Fleisch

  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MEATS

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright