Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : MEDIZINISCHE STUDIEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. cardiology
Answer: Kardiologie

2. dentistry
Answer: Zahnheilkunde

3. dermatology
Answer: Dermatologie


4. dietetics
Answer: diätetisch

5. endocrinology
Answer: Endokrinologie

6. gerontology
Answer: Gerontologie

7. gynecology, gynaecology
Answer: Gynäkologie

8. nephrology
Answer: Nephrologie

9. neurology
Answer: Neurologie

10. obstetrics
Answer: Geburtshilfe

11. oncology
Answer: Onkologie

12. orthodontics
Answer: Kieferorthopädie

13. pediatrics, paediatrics
Answer: Kinderheilkunde

14. pathology
Answer: Pathologie

15. physiology
Answer: Physiologie

16. physiotherapy
Answer: Heilgymnastik

17. psychiatry
Answer: Psychiatrie

18. psychology
Answer: Psychologie

19. radiology
Answer: Radiologie

20. rheumatology
Answer: Rheumatologie

21. surgery
Answer: Operation

22. urology
Answer: Urologie


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-