Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MONEY : GELD

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. ATM
Answer: elektronischer Erzähler

2. bank account
Answer: Bankkonto

3. bill
Answer: Rechnung


4. cash
Answer: Bargeld

5. cent
Answer: Cent

6. credit card
Answer: Kreditkarte

7. current account
Answer: Girokonto

8. debit card
Answer: Schuldpostenkarte

9. dime
Answer: Dime

10. dollar
Answer: Dollar

11. savings account
Answer: Sparkonto

12. traveler's checks, traveller's cheques
Answer: Laufstückschecks

13. coins
Answer: Münzen


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MONEY


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-