Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 1 : MUSIK - INSTRUMENTS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bugle
Answer: Bügelhorn

2. drum
Answer: Trommel

3. flute
Answer: Flöte


4. guitar
Answer: Gitare

5. harp
Answer: Harfe

6. piano
Answer: Klavier

7. saxophone
Answer: Saxophon

8. synthesizer
Answer: Synthesizer

9. trumpet
Answer: Trompete

10. violin
Answer: Geige


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-