Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 2 : MUSIK - INSTRUMENTS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. accordion
Answer: Akkordeon

2. bass
Answer: Barsh

3. bassoon
Answer: Fagott


4. castanets
Answer: Kastagnette

5. cello
Answer: Cello

6. clarinet
Answer: Klarinette

7. cymbal
Answer: Beckenteller

8. harmonica
Answer: armonica

9. kettledrum
Answer: Pauke

10. lute
Answer: laute

11. mandolin
Answer: Mandoline

12. oboe
Answer: Oboe

13. tambourine
Answer: Tamburin

14. trombone
Answer: Posaune

15. tuba
Answer: Tuba

16. xylophone
Answer: xilofone

17. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-