Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 1 : NATIONALITÄT - ADJEKTIVE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. African
Answer: afrikanisch

2. American
Answer: amerikanisch

3. Asian
Answer: asiatisch


4. Australian
Answer: australisch

5. British
Answer: britisch

6. Canadian
Answer: kanadisch

7. Chinese
Answer: chinesisch

8. European
Answer: europäisch

9. French
Answer: französisch

10. German
Answer: deutsch

11. Greek
Answer: griechisch

12. Italian
Answer: italienisch

13. Japanese
Answer: japanisch

14. Mexican
Answer: mexikanisch

15. Russian
Answer: russisch

16. Spaniard
Answer: Spanier

17. Swiss
Answer: schweizerisch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-