Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 2 : NATIONALITÄT - ADJEKTIVE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Arab
Answer: arabisch

2. Argentinian
Answer: argentinisch

3. Austrian
Answer: österreichisch


4. Belgian
Answer: belgisch

5. Brazilian
Answer: brasilianisch

6. Dutch
Answer: holländisch, niederländisch

7. Egyptian
Answer: ägyptisch

8. Indian
Answer: indisch

9. Indonesian
Answer: indonesisch

10. Iranian
Answer: iranisch

11. Iraqi
Answer: irakisch

12. Israeli
Answer: israelisch

13. Korean
Answer: koreanisch

14. Malaysian
Answer: malaiisch

15. Norwegian
Answer: norwegisch

16. Portuguese
Answer: portugiesisch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-