Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 3 : NATIONALITÄT - ADJEKTIVE 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. Afghan
Answer: afgano

2. Albanian
Answer: albanisch

3. Algerian
Answer: algerisch


4. Armenian
Answer: armenisch

5. Bolivian
Answer: bolivianisch

6. Cambodian
Answer: Kambodschaner

7. Chilean
Answer: chilenisch

8. Colombian
Answer: kolumbianisch

9. Cuban
Answer: kubanisch

10. Dane
Answer: Däne

11. Ethiopian
Answer: äthiopisch

12. Filipino
Answer: Philippiner

13. Finn
Answer: Finne

14. Hungarian
Answer: ungarisch

15. Jordanian
Answer: jordanisch

16. Lebanese
Answer: libanesisch

17. Libyans
Answer: libysch

18. Mongolians
Answer: mongolisch

19. Moroccan
Answer: Marokkaner

20. Nigerian
Answer: nigerianisch

21. Pakistani
Answer: Pakistaner

22. Romanian
Answer: rumänisch

23. South African
Answer: südafrikanisch

24. Thai
Answer: thailändisch

25. Turkish
Answer: Türke

26. Welsh
Answer: Waliser

27. Zambian
Answer: sambianisch


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-