Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
NATURAL DISASTERS : NATÜRLICHE NOTSTÄNDE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. blizzard
Answer: Schneesturm

2. cyclone
Answer: Zyklon

3. deluge
Answer: Überschwemmung


4. drought
Answer: Dürre

5. earthquake
Answer: Erdbeben

6. famine
Answer: Hungersnot

7. flood
Answer: Flut

8. hailstorm
Answer: Hagelschauer

9. hurricane
Answer: Wirbelsturm

10. snowstorm
Answer: Schneesturm

11. storm
Answer: Sturm

12. tempest
Answer: Unwetter

13. tornado
Answer: Wirbelsturm

14. typhoon
Answer: Taifun

15. whirlpool
Answer: Whirlpool

16. whirlwind
Answer: Wirbelwind


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : NATURAL DISASTERS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-