Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
NUMBERS : NUMMER

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. zero
Answer: Null

2. one
Answer: eins

3. two
Answer: zwei


4. three
Answer: drei

5. four
Answer: vier

6. five
Answer: fünf

7. six
Answer: sechs

8. seven
Answer: sieben

9. eight
Answer: acht

10. nine
Answer: neun

11. ten
Answer: zehn

12. eleven
Answer: elf

13. twelve
Answer: zwölf

14. thirteen
Answer: dreizehn

15. fourteen
Answer: vierzehn

16. fifteen
Answer: fünfzehn

17. sixteen
Answer: sechzehn

18. seventeen
Answer: siebzehn

19. eighteen
Answer: achtzehn

20. nineteen
Answer: neunzehn

21. twenty
Answer: zwanzig

22. thirty
Answer: dreißig

23. forty
Answer: vierzig

24. fifty
Answer: fünfzig

25. sixty
Answer: sechzig

26. seventy
Answer: siebzig

27. eighty
Answer: achtzig

28. ninety
Answer: einundneunzig

29. hundred
Answer: hundert

30. thousand
Answer: tausend

31. million
Answer: Million

32. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : NUMBERS


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-