Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : BESETZUNGEN UND BERUFE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. accountant
Answer: Buchhalter

2. actor
Answer: Schauspieler

3. artist
Answer: Künstler


4. baker
Answer: Bäcker

5. butcher
Answer: Fleischer

6. carpenter
Answer: Tischler

7. doctor
Answer: Artz

8. engineer
Answer: Ingenieur

9. farmer
Answer: Bauer

10. grocer
Answer: Lebensmittelhändler

11. mechanic
Answer: Mechaniker

12. musician
Answer: Musiker

13. nurse
Answer: Krankenschwester

14. photographer
Answer: Fotograf

15. pilot
Answer: Pilot

16. plumber
Answer: installateur

17. poet
Answer: Dichter

18. policeman
Answer: Schutzman

19. porter
Answer: Porter

20. sailor
Answer: Matrose

21. scientist
Answer: Wissenschaftler

22. secretary
Answer: Sekretärin

23. soldier
Answer: Soldat

24. tailor
Answer: Schneider, Schneiderin

25. teacher
Answer: Lehrer


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-