Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2 : BESETZUNGEN UND BERUFE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. actress
Answer: Schauspielerin

2. architect
Answer: Architekt

3. astrologer
Answer: Astrologe


4. astronaut
Answer: Astronaut

5. astronomer
Answer: Astronom

6. athlete
Answer: Athlet

7. blacksmith
Answer: Schmied

8. mason, bricklayer
Answer: Maurer

9. cobbler, shoemaker
Answer: Schuhmacher

10. cook
Answer: Koch

11. dancer
Answer: Tänzer

12. detective
Answer: Detektiv

13. fisherman
Answer: Fischer

14. gardener
Answer: Gärtner

15. greengrocer
Answer: Gemüsehändler

16. hairdresser
Answer: Friseur

17. janitor
Answer: Hausmeister

18. journalist
Answer: Berichterstatter

19. judge
Answer: Richter

20. locksmith
Answer: Schlosser

21. maid
Answer: Mädchen

22. mailman, postman
Answer: Briefträger, Postbote

23. painter
Answer: Maler

24. politician
Answer: Politiker

25. priest
Answer: Priester

26. professor
Answer: Professor

27. salesman
Answer: Verkäufer

28. sculptor
Answer: Bildhauer

29. singer
Answer: Sänger, Sängerin

30. student
Answer: Student, Studentin

31. surgeon
Answer: Chirug

32. waiter
Answer: Ober, Kellner

33. writer
Answer: Schriftsteller


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-