Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3 : BESETZUNGEN UND BERUFE 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. archaeologist
Answer: Archäologe

2. attorney
Answer: Anwalt

3. banker
Answer: Bankier


4. bartender
Answer: Kellner

5. basketball player
Answer: Basketballspieler

6. biologist
Answer: Biologe

7. broker
Answer: Makler

8. bus driver
Answer: Bustreiber

9. businessman
Answer: Geschäftsmann

10. cashier
Answer: Kassierer, Kassiererin

11. chef
Answer: Küchenchef

12. chemist, pharmacist
Answer: Apotheker, Apotheke

13. clerk
Answer: Büroangestellte

14. coach
Answer: Trainer

15. consultant
Answer: Berater

16. counsellor
Answer: Ratgeber

17. dentist
Answer: Zahnarzt

18. designer
Answer: Designer

19. economist
Answer: Volkswirt

20. electrician
Answer: Elektriker

21. employee
Answer: Arbeitnehmer

22. fireman
Answer: Feuerwehrmann

23. football player, soccer player
Answer: Fußballspieler

24. manager
Answer: Direktor

25. optician
Answer: Optiker

26. physician
Answer: Arzt

27. police
Answer: Polizei

28. president
Answer: Präsident

29. programmer
Answer: Programmierer

30. psychiatrist
Answer: Psychiater

31. receptionist
Answer: Empfangsdame

32. researcher
Answer: Forscher

33. saleswoman
Answer: Verkäuferin

34. shopkeeper
Answer: Ladeninhaber

35. steward
Answer: Steward

36. taxi driver
Answer: Taxichauffeur

37. typist
Answer: Stenotypistin

38. worker
Answer: Arbeiter


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-