Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 4 : BESETZUNGEN UND BERUFE 4

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bank teller
Answer: Bankerzähler

2. bell boy
Answer: Hotelpage

3. bibliographer
Answer: Bibliograph


4. clown
Answer: Clown

5. cowboy
Answer: Cowboy

6. decorator
Answer: Dekorateur

7. dressmaker
Answer: Schneider, Schneiderin

8. film director
Answer: Filmdirektor

9. florist
Answer: Blumenhändler

10. forest ranger
Answer: Förster

11. fortuneteller
Answer: Wahrsager

12. garbage collector, dustman
Answer: Müllmann

13. historian
Answer: Historiker

14. housewife
Answer: Hausfrau

15. hunter
Answer: Jäger

16. lawyer, barrister,counselor
Answer: Jurist

17. librarian
Answer: Bibliothekar

18. masseur
Answer: Masseur

19. meteorologist
Answer: Meteorologe

20. miner
Answer: Bergmann

21. model
Answer: Modell

22. nanny, nursemaid
Answer: Kindermädchen

23. nun
Answer: Nonne

24. pathologist
Answer: Pathologe

25. peasant
Answer: Bauer

26. philosopher
Answer: Philosoph

27. physicist
Answer: Physiker

28. policewoman
Answer: Polizeibeamtin

29. psychologist
Answer: Psychologe

30. radiologist
Answer: Radiologe

31. reporter
Answer: Berichterstatter

32. social worker
Answer: Sozialarbeiter

33. sports instructor
Answer: sports Ausbilder

34. state agent
Answer: Immobilienmakler

35. stewardess
Answer: Stewardeß

36. system analyst
Answer: Systemanalytiker

37. tax inspector
Answer: Steuerprüfer

38. technician
Answer: Techniker

39. telepathist
Answer: Telepathe

40. telephone operator, telephonist
Answer: Telefonistin

41. therapist
Answer: Therapeut

42. tobacconist
Answer: Tabakhändler

43. tourist guide
Answer: touristischer Führer

44. travel agent
Answer: Reisefachmann

45. truck driver
Answer: Lastwagen Treiber

46. undertaker
Answer: Leichenbestatter

47. veterinarian
Answer: Tierarzt

48. waitress
Answer: Kellnerin, Bedienung

49. welder
Answer: Schweißer

50. window cleaner
Answer: Fensterreinigungsmittel


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 4


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-