Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 1 : ORT - ÖFFENTLICH 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. bank
Answer: Bank

2. cafetaria
Answer: Kantine

3. car park
Answer: Parkplatz


4. church
Answer: Kirche

5. college
Answer: College

6. gas station
Answer: Tankstelle

7. hospital
Answer: Klinik

8. library
Answer: Leihbücherei

9. pharmacy
Answer: Apotheke

10. post office
Answer: postamt

11. restaurant
Answer: Restaurant

12. school
Answer: Schule

13. shopping center
Answer: Einkaufszentrum

14. supermarket
Answer: Supermarkt

15. theatre
Answer: Schauspielhaus

16. university
Answer: Universität


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-