Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 2 : ORT - ÖFFENTLICH 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. beauty salon
Answer: Schönheitssalon

2. bookshop
Answer: Buchladen

3. boutique
Answer: boutique


4. car rental
Answer: Autovermietung

5. club
Answer: Klub

6. discotheque
Answer: Discothek

7. golf club
Answer: GolfKlub

8. golf course
Answer: Golfplatz

9. hardware store
Answer: Eisenwarengeschäft

10. hostel
Answer: Herberge

11. jewellery shop
Answer: Schmucksachegeschäft

12. opera house
Answer: opéra

13. pub
Answer: wirtshaus, kneipe

14. travel agency
Answer: Reisebüro

15. vineyard
Answer: Weinburg

16. youth hostel
Answer: Jugendherberge


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-