Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
REPTILES : REPTILIEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. alligator
Answer: Alligator

2. chameleon
Answer: Chameleon

3. cobra
Answer: Kobra


4. crocodile
Answer: Krokodil

5. lizard
Answer: Eidechse

6. python
Answer: Python

7. rattlesnake
Answer: Klapperschlange

8. snake
Answer: schlange

9. tortoise
Answer: Landschildkröte

10. turtle
Answer: Schildkröte

11. viper
Answer: Viper


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : REPTILES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-