Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 1 : WISSENSCHAFT - STUDIE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. algebra
Answer: Algebra

2. astronomy
Answer: Astronomie

3. biology
Answer: Biologie


4. botany
Answer: Botanik

5. calculus
Answer: Infinitesmalrechnung

6. chemistry
Answer: Chemie

7. geography
Answer: Erdkunde

8. geology
Answer: Geologie

9. geometry
Answer: Geometrie

10. history
Answer: Geschichte

11. philosophy
Answer: Philosophie

12. physics
Answer: Physik

13. psychology
Answer: Psychologie

14. trigonometry
Answer: Trigonometrie

15. zoology
Answer: Zoologie


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-