Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : WISSENSCHAFT - STUDIE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. accountancy
Answer: Buchhaltung

2. aeronautics
Answer: Aeronautik

3. anthropology
Answer: Anthropologie


4. archeology, archaeology
Answer: Archäologie

5. astrology
Answer: Astrologie

6. calligraphy
Answer: Kalligraphie

7. choreography
Answer: Choreographie

8. cosmetology
Answer: Kosmetik

9. economics
Answer: wirtschaftlich

10. entomology
Answer: Entomologie

11. etiology, aetiology
Answer: Ätiologie

12. ornithology
Answer: Vogelkunde

13. radiology
Answer: Radiologie

14. rheology
Answer: Rheologie

15. seismology
Answer: Seismologie

16. sociology
Answer: Soziologie

17. telegraphy
Answer: Telegraphie

18. telepathy
Answer: Telepathie

19. theology
Answer: Theologie

20. topology
Answer: Topologie


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-