Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SEAFOOD and FISH 2 : MEERESFRÜCHTE UND FISCH 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. anchovy
Answer: sardelle

2. cockle
Answer: Herzmuschel

3. crayfish
Answer: Languste


4. haddock
Answer: Schellfisch

5. hake
Answer: Hechtdorsche

6. herring
Answer: Hering

7. kipper
Answer: Räucherhering

8. mullet
Answer: Meeräsche

9. mussel
Answer: Muschel

10. octopus
Answer: Tintenfisch

11. oyster
Answer: Auster

12. prawn
Answer: Krabbe

13. scallop
Answer: Kammuschel

14. sole
Answer: Seezunge

15. squid
Answer: Tintenfisch

16. turbot
Answer: Steinbutt

17. whiting
Answer: Weißfisch

18. winkle
Answer: Uferschnecke

19. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SEAFOOD and FISH 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-