Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SEASONS AND PERIODS : JAHRESZEITEN UND PERIODEN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. annual
Answer: jährlich

2. autumn, fall
Answer: Herbst

3. biannual
Answer: halbjährlich


4. daily
Answer: alltäglich

5. fortnight
Answer: vierzehn Tage

6. half-yearly
Answer: zweimal im Jahr

7. monsoon
Answer: Monsun

8. monthly
Answer: mensile

9. quarter
Answer: Quartal

10. quarterly
Answer: vierteljährlich

11. spring
Answer: Frühling

12. summer
Answer: Sommer

13. week
Answer: Woche

14. weekly
Answer: wöchentlich

15. winter
Answer: Winter


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SEASONS AND PERIODS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-