Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SOCIETY - PEOPLE : GESELLSCHAFT - LEUTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. acquaintance
Answer: Bekanntschaft

2. boyfriend
Answer: Freund

3. classmate
Answer: Kategoriengehilfe


4. colleague
Answer: kollege

5. companion
Answer: Begleiter

6. comrade
Answer: Kamerad

7. fiancé
Answer: Verlobte

8. fianceé
Answer: Verlobte

9. folks
Answer: Angehörigen

10. friend
Answer: Freund, Freundin

11. girlfriend
Answer: Freundin

12. lover
Answer: Liebhaber

13. neighbor
Answer: Nachbar

14. playmate
Answer: Spielkamerad

15. relative
Answer: Verwandte

16. roommate
Answer: Zimmergenosse

17. teammate
Answer: Mannschaftskamerad

18. workmate
Answer: Workmate


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SOCIETY - PEOPLE


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-