Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SPORTS 1 : SPORTARTEN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. athletics
Answer: Athletik

2. badminton
Answer: Badminton

3. baseball
Answer: Baseball


4. basketball
Answer: Basketball

5. billiards
Answer: Billiard

6. boxing
Answer: Boxen

7. football, soccer
Answer: Fußball

8. golf
Answer: Golf

9. gymnastics
Answer: Gymnastik

10. hockey
Answer: Hockey

11. horse-riding
Answer: Reiten

12. rugby
Answer: Rugby

13. skating
Answer: Eislauf

14. skiing
Answer: Skilauf

15. swimming
Answer: Schwimmsport

16. ping-pong, table tennis
Answer: Tischtennis

17. tennis
Answer: Tennis

18. volleyball
Answer: Volleyball

19. water polo
Answer: Wasserpolo

20. weightlifting
Answer: Gewichtheben

21. wrestling
Answer: Ringen


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SPORTS 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-