Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
SPORTS 2 : SPORTARTEN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. archery
Answer: Bogenschießen

2. fencing
Answer: Fechten

3. handball
Answer: Handball


4. high jump
Answer: Hochsprung

5. hunting
Answer: jagdhaus

6. ice hockey
Answer: Eishockey

7. ice skating
Answer: Schlittschuhlaufen

8. judo
Answer: Judo

9. karate
Answer: Karate

10. long jump, broad jump
Answer: Weitsprung

11. marathon
Answer: Marathon

12. martial arts
Answer: martial künste

13. motoring
Answer: Fahren

14. Olympic Games
Answer: Olympischen Spiele

15. Olympics
Answer: olympics

16. parachuting
Answer: Mit Fallschirm abspringen, Fallschirmabwurf

17. pole vault
Answer: Stabhochsprung

18. race
Answer: Wettlauf

19. riding
Answer: Reitsport

20. roller skating
Answer: Rolleneislauf

21. shooting
Answer: Schießen

22. sprint, dash
Answer: Sprint

23. surfing
Answer: Surfing

24. sword fighting
Answer: Klingekämpfen

25. water sports
Answer: Wassersport

26. water-skiing
Answer: Wasserkilauf

27. winter sports
Answer: Wintersport


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : SPORTS 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-