Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
TOURIST - PLACES : TOURIST - ORT

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. airport
Answer: Flughafen

2. amusement park
Answer: Vergnügungspark

3. aquarium
Answer: Aquarium


4. art gallery
Answer: Kunstgalerie

5. beach
Answer: Strand

6. camping site
Answer: Zeltplatz

7. cathedral
Answer: Dom

8. exchange office
Answer: Wechselstube

9. hotel
Answer: Hotel

10. inn
Answer: Gasthof

11. monument
Answer: Monument

12. motel
Answer: Motel

13. museum
Answer: Museum

14. national park
Answer: Naturschutzpark

15. palace
Answer: Palast

16. station
Answer: Bahnhof

17. statue
Answer: Standbild

18. zoo
Answer: Zoo


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : TOURIST - PLACES


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-