Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 1 : ZUGCSTATION 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. air conditioned
Answer: klimatisiert

2. arrival
Answer: Ankunft, Eintreffen

3. board
Answer: einsteigen


4. cabin
Answer: Kabine

5. cancellation
Answer: Absage

6. cloakroom
Answer: Garderobe

7. coach
Answer: Wagen

8. compartment, carriage
Answer: Fach

9. confirmation
Answer: Bestätigung

10. delay
Answer: Aufenthalt

11. departure
Answer: Abfahrt

12. discount
Answer: Rabatt

13. early
Answer: früh

14. engine
Answer: Lokomotive

15. fare, price
Answer: Fahrpreis

16. first class
Answer: erste Kategorie

17. get-off
Answer: aussteigen

18. information desk
Answer: Auskunftsbüro

19. lower berth
Answer: senken Sie Anlegeplatz

20. luggage
Answer: Gepäck

21. luggage locker
Answer: Gepäckschließfach

22. luggage rack
Answer: Gepäcknetz

23. on time
Answer: pünktlich

24. one-way ticket
Answer: einfache Fahrkarte

25. platform
Answer: Bahnsteig

26. platform ticket
Answer: Bahnsteigkarte

27. railway
Answer: Eisenbahn

28. reservation
Answer: Reservierung

29. round-trip ticket
Answer: Rückfahrkarte

30. schedule
Answer: Fahrplan

31. seat
Answer: Sitz

32. seat number
Answer: setzen Sie Zahl

33. second class
Answer: zweite Kategorie

34. sitting room
Answer: Wohnzimmer

35. sleeping car
Answer: Schlafwagen, Liegewagen

36. ticket machine
Answer: Fahrkartenautomat

37. ticket office
Answer: Schalter

38. time table
Answer: Time-table

39. toilet
Answer: Toilette

40. upper berth
Answer: oberer Anlegeplatz

41. waiting room
Answer: Wartezimmer


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-