Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 2 : ZUGCSTATION 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. book stand
Answer: Bücherstand

2. blanket
Answer: Decke

3. breakfast
Answer: Frühstück


4. cafeteria
Answer: Kantine

5. car rental
Answer: Autovermietung

6. credit card
Answer: Kreditkarte

7. dining car
Answer: Speisewagen

8. dinner
Answer: Abendessen

9. fine
Answer: Geldstrafe

10. guard
Answer: Wache

11. information
Answer: Auskunft

12. luggage trolley
Answer: Kofferkuli

13. luggage van
Answer: Gepäckwagen

14. lunch
Answer: Mittagessen

15. magazine
Answer: Zeitschrift

16. meal
Answer: Mahl

17. newspaper
Answer: Zeitung

18. newspaper vendor
Answer: Zeitungshändler

19. non-vegetarian
Answer: nicht vegetarisch

20. number
Answer: Zahl

21. pharmacy, chemist
Answer: Drogerie, Apotheke

22. pillow
Answer: Kopfkissen

23. railway
Answer: Eisenbahn

24. restaurant
Answer: Restaurant

25. snack
Answer: Imbiß

26. stop
Answer: Haltestelle

27. taxi stand
Answer: Taxistand

28. telephone
Answer: Telefon

29. ticket
Answer: Fahrkarte

30. ticket collector
Answer: Schaffner

31. time
Answer: Zeit

32. time of arrival
Answer: Ankunftszeit

33. time of departure
Answer: Abfahrtszeit

34. vegetarian
Answer: Vegetarier

35. window seat
Answer: Fenstersitz


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-