Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 2 : BEFÖRDERUNG 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. airliner
Answer: Verkehrsflugzeug

2. breakdown van, tow-truck
Answer: Abschleppwagen

3. canoe
Answer: Kanu


4. cruiser
Answer: Kreuzer

5. glider
Answer: Segelflugzeug

6. jet plane
Answer: Düsenflugzeug

7. kayak
Answer: Kajak

8. monorail
Answer: monorotaia

9. motorboat
Answer: Motorboot

10. pickup truck, pick-up van
Answer: Leiferwagen

11. raft
Answer: Floß

12. sailboat
Answer: Segelboot

13. scooter
Answer: Motorroller

14. streetcar, tram
Answer: Straßenbahn

15. subway
Answer: Untergrundbahn

16. yacht
Answer: Jacht


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-