Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
TREES 2 : BÄUME 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. cinchona
Answer: Cinchona

2. coconut
Answer: Kokosnußbaum

3. holly
Answer: Stechpalme


4. palm
Answer: Palme

5. rosewood
Answer: Rosenholz

6. sandalwood
Answer: Sandelholz

7. spruce
Answer: Rottanne

8. teak
Answer: Teakholz

9. walnut
Answer: Walnußbaum

10. willow
Answer: Weide


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : TREES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-