Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 1 : GEMÜSES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. cabbage
Answer: Kohl

2. carrot
Answer: Möhre

3. cauliflower
Answer: Blumenkohl


4. corn
Answer: Mais

5. cucumber
Answer: Gurke

6. lettuce
Answer: Salat

7. mushroom
Answer: Champignon

8. onion
Answer: Zwiebel

9. pea
Answer: Erbse

10. potato
Answer: Kartoffel

11. pumpkin
Answer: Kürbis

12. spinach
Answer: Spinat

13. tomato
Answer: Tomate


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-