Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 2 : GEMÜSES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. artichoke
Answer: Artischocke

2. asparagus
Answer: Spargel

3. bean
Answer: Bohne


4. beetroot
Answer: Rote Bete

5. broccoli
Answer: Brokkoli

6. eggplant
Answer: Aubergine

7. gherkin
Answer: Essiggurke

8. green bell pepper
Answer: grüner grüner Pfeffer

9. leek
Answer: Lauch

10. lemon
Answer: Zitron

11. marrow
Answer: Mark

12. pepper
Answer: Pfeffer

13. olive
Answer: Olive

14. radish
Answer: Rettich

15. red bell pepper
Answer: roter grüner Pfeffer

16. scallion (spring onion)
Answer: spring Frühlingszwiebel

17. shallot
Answer: Schalotte

18. string beans
Answer: Zeichenkettebohnen

19. turnip
Answer: Rübe

20. watercress
Answer: Brunnenkresse

21. zucchini (courgette)
Answer: Zucchino

22. //ENGLISH
Answer: GERMAN


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-