Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
WEATHER 2 : WETTER 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. below zero
Answer: unterhalb null

2. blizzard
Answer: Schneesturm

3. clear
Answer: Klar


4. cloud
Answer: Wolke

5. cool
Answer: kühl

6. deluge
Answer: Überschwemmung

7. dew
Answer: Tau

8. downpour
Answer: Regenguß

9. drizzle
Answer: Sprühregen

10. drought
Answer: Dürre

11. dry
Answer: trocken

12. fog
Answer: Nebel

13. freezing
Answer: eisig

14. hailstorm
Answer: Hagelschauer

15. hurricane
Answer: Wirbelsturm

16. muggy
Answer: schwül

17. rain
Answer: Regen

18. rainbow
Answer: Regenbogen

19. rainy season
Answer: regnerische Jahreszeit

20. snowstorm
Answer: Schneesturm

21. storm
Answer: Sturm

22. tempest
Answer: Unwetter

23. thunderstorm
Answer: Gewitter

24. tornado
Answer: Wirbelsturm

25. typhoon
Answer: Taifun

26. warm
Answer: warm

27. weather forecast
Answer: Wetterbericht

28. wet
Answer: naß

29. whirlwind
Answer: Wirbelwind

30. wind
Answer: Wind


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : WEATHER 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-