Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : ANIMALI - ACQUATICO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. clam
Answer: conchiglia di San Giacomo

2. crab
Answer: granchio

3. dolphin
Answer: delfino


4. eel
Answer: anguilla

5. jellyfish
Answer: medusa

6. lobster
Answer: aragosta

7. manatee
Answer: tricheco

8. mussel
Answer: cozza

9. octopus
Answer: polpo

10. otter
Answer: lontra

11. oyster
Answer: ostrica

12. seal
Answer: foca

13. sea urchin
Answer: riccio di mare

14. shark
Answer: pescecane

15. shrimp
Answer: gamberetto

16. snail
Answer: lumaca

17. starfish
Answer: stella marina

18. swordfish
Answer: pesce spada

19. turtle
Answer: tartaruga

20. whale
Answer: balena

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-