Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 2 : STANZA DA BAGNO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. bathroom cabinet
Answer: armadietto della stanza da bagno

2. bath mat
Answer: stuoia di bagno

3. bath salts
Answer: sali di bagno


4. bath towel
Answer: asciugamano

5. comb
Answer: pettine

6. curtain
Answer: tenda

7. drain
Answer: scolo

8. electric shaver
Answer: rasoio elettrico

9. hair brush
Answer: spazzola dei capelli

10. hair dryer
Answer: asciugacapelli

11. hand towel
Answer: asciugamano

12. lotion
Answer: lozione

13. medicine kit
Answer: corredo della medicina

14. nail brush
Answer: spazzolino per le unghie

15. shower gel
Answer: gel dell'acquazzone

16. sink
Answer: lavello

17. soap dish
Answer: piatto dal sapone

18. soap powder
Answer: sapone in polvere

19. sponge
Answer: spugna

20. stool
Answer: sgabello, feci

21. stopper
Answer: tappo

22. tile
Answer: mattonella

23. toilet
Answer: gabinetto

24. toilet case
Answer: astuccio da toeletta

25. towel rack
Answer: cremagliera del tovagliolo

26. wash basin
Answer: lavabo

27. weighing-scale
Answer: bilancia

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-