Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BEACH 2 : SPIAGGIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. ball
Answer: palla

2. binoculars
Answer: binicolo

3. cap
Answer: berretto


4. dressing room
Answer: camerino

5. dune
Answer: duna

6. hat
Answer: cappello

7. lifeboat
Answer: scialuppa di salvataggio

8. motorboat
Answer: motoscafo

9. sandal
Answer: sandalo

10. shellfish
Answer: crostaceo

11. slipper
Answer: pantofola

12. sunbath
Answer: bagno di sole

13. sunglasses
Answer: occhiali da sole

14. sunny
Answer: soleggiato

15. sunrise
Answer: aurora

16. sunset
Answer: tramonto

17. sunshade
Answer: ombrellino

18. sunshine
Answer: luce de sole

19. sunstroke
Answer: colpo di sole

20. suntan
Answer: tintarella

21. suntan lotion
Answer: crema solare

22. surf
Answer: cresta dell'onda

23. surfing
Answer: surfing

24. swimming
Answer: nuoto

25. umbrella
Answer: ombrello

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BEACH 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-