Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : CAMERA DA LETTO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. alarm clock
Answer: sveglia

2. armchair
Answer: poltrona

3. bed
Answer: letto


4. bed linen
Answer: biancheria da letto

5. bedspread
Answer: copriletto

6. blanket
Answer: coperta

7. blinds
Answer: persiana

8. bolster
Answer: sostegno

9. carpet
Answer: moquette

10. closet
Answer: armadio

11. comforter
Answer: piumino d'oca

12. curtain
Answer: tenda

13. dressing-table
Answer: toletta

14. double bed
Answer: doppia base

15. hanger
Answer: attaccapanni

16. headboard
Answer: testiera

17. lamp
Answer: lampada

18. lamp shade
Answer: paralume

19. mattress
Answer: materasso

20. mirror
Answer: specchio

21. pillow
Answer: guanciale

22. pillowcase
Answer: federa

23. plug
Answer: spina

24. quilt
Answer: trapunta

25. reading lamp
Answer: lampada da tavolo

26. rug
Answer: tappeto

27. sheet
Answer: lenzuolo

28. single bed
Answer: singola base

29. socket
Answer: presa

30. switch
Answer: interruttore

31. telephone
Answer: telefono

32. wardrobe
Answer: guardaroba

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-