Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BIRDS 2 : UCCELLI 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. canary
Answer: canarino

2. chick
Answer: pulcino

3. cock
Answer: gallo


4. hawk, falcon
Answer: falco, astore

5. hen
Answer: gallina

6. kingfisher
Answer: Martin pescatore

7. parakeet
Answer: parrocchetto

8. partridge
Answer: pernice

9. pheasant
Answer: fagiano

10. pigeon
Answer: piccione

11. raven
Answer: corvo

12. robin
Answer: pettirosso

13. rooster
Answer: gallo

14. woodpecker
Answer: picchio

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BIRDS 2


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-