Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.

1. air conditioned
Answer: climatizzato

2. board
Answer: imbarcarsi

3. bus
Answer: autobus

4. bus stop
Answer: fermata dell'autobus

5. cancellation
Answer: annullamento

6. cloakroom
Answer: spogliatoio

7. confirmation
Answer: conferma

8. delay
Answer: indugio

9. discount
Answer: sconto

10. driver
Answer: autista

11. early
Answer: presto

12. get-off
Answer: scendere

13. information desk
Answer: ufficio informazioni

14. luggage
Answer: bagalio

15. luggage locker
Answer: armadio di bagaglio

16. on time
Answer: in orario

17. one-way ticket
Answer: biglietto di andata

18. passenger
Answer: passeggero

19. reservation
Answer: prenotazione

20. round-trip ticket
Answer: biglietto di andata e ritorno

21. schedule
Answer: orario

22. seat
Answer: sedia

23. seat number
Answer: metta il numero a sedere

24. sitting room
Answer: soggiorno

25. ticket
Answer: biglietto

26. ticket collector
Answer: controllore

27. time of arrival
Answer: ora d'arrivo

28. time of departure
Answer: ora di partenza

29. toilet
Answer: gabinetto

30. waiting room
Answer: sala d'aspetto

31. window seat
Answer: sede della finestra

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 1

Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright