Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 2 : AUTOSTAZIONE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. arrival
Answer: arrivo

2. blanket
Answer: coperta

3. book stand
Answer: edicola


4. breakfast
Answer: prima colazione

5. cafeteria
Answer: tavola calda

6. car rental
Answer: autonoleggio

7. credit card
Answer: carta di credito

8. departure
Answer: partenza

9. dinner
Answer: cena

10. information
Answer: informazione

11. luggage rack
Answer: portabagagli

12. luggage trolley
Answer: carrello portabagagli

13. luggage van
Answer: bagagliaio

14. lunch
Answer: pranzo

15. magazine
Answer: revista

16. meal
Answer: pasto

17. newspaper
Answer: giornale

18. newspaper vendor
Answer: giornalaio

19. non-vegetarian
Answer: non vegetariano

20. number
Answer: quantità

21. pharmacy, chemist
Answer: farmacia

22. pillow
Answer: guanciale

23. restaurant
Answer: ristorante

24. taxi stand
Answer: posteggio per taxi

25. telephone
Answer: telefono

26. ticket machine
Answer: biglietteria automatica

27. ticket office
Answer: biglietteria

28. vegetarian
Answer: vegetariano

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-