Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : COMMERCIO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. expenses
Answer: spesa

2. export
Answer: esportazione

3. import
Answer: importazione


4. income
Answer: reddito

5. investment
Answer: investimento

6. loss
Answer: perdita

7. management
Answer: direzione

8. market
Answer: mercato

9. merchandise
Answer: merce, mercanzia

10. price
Answer: prezzo

11. production
Answer: produzione

12. profits
Answer: profitti

13. purchase
Answer: compera

14. revenue
Answer: entrate

15. salary
Answer: salario

16. sales
Answer: saldi

17. supplies
Answer: rifornimenti

18. wage
Answer: stipendo

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-