Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : AUTOMOBILE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. accelerator
Answer: acceleratore

2. battery
Answer: batteria

3. brake
Answer: freno


4. brake lights
Answer: luci dei freni

5. bumper
Answer: paraurti

6. clutch
Answer: frizione

7. dashboard
Answer: cruscotto

8. engine
Answer: motore

9. gear
Answer: cambio

10. handbrake
Answer: freno a mano

11. headlight
Answer: faro

12. horn
Answer: clacson

13. seat belt
Answer: cintura di sicurezza

14. speedometer
Answer: tachimetro

15. steering wheel
Answer: volante

16. tire, tyre
Answer: pneumatico

17. windshield
Answer: parabrezza

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-