Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : NATALE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. chimney
Answer: camino

2. December
Answer: dicembre

3. holly
Answer: agrifoglio


4. lights
Answer: luce

5. ornament
Answer: ornamento

6. presents
Answer: presente

7. ribbon
Answer: nastro

8. sack
Answer: sacco

9. Santa Claus
Answer: Il Babbo Natale

10. season
Answer: stagione

11. snow
Answer: neve

12. snowball
Answer: palla di neve

13. sleigh
Answer: slitta

14. tinsel
Answer: lamé

15. toys
Answer: giocattolo

16. winter
Answer: inverno

17. wreath
Answer: ghirlanda

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2023 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-