Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : AULA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. bag
Answer: sacco

2. blackboard
Answer: lavagna

3. book
Answer: libro


4. chair
Answer: sedia

5. chalk
Answer: creta

6. classmate
Answer: compagno di classe

7. crayon
Answer: pastello

8. desk
Answer: seggio

9. eraser
Answer: gomma per cancellare

10. grade
Answer: classe

11. library
Answer: biblioteca

12. notebook
Answer: taccuino

13. paper
Answer: carta

14. pen
Answer: penna

15. pencil
Answer: matita

16. pencil sharpener
Answer: temperamatite

17. ruler
Answer: riga

18. satchel
Answer: cartella

19. school
Answer: scuola

20. student
Answer: studente

21. teacher
Answer: insegnante

22. text
Answer: testo

23. textbook
Answer: manuale

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-