Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : ABITI 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. bathrobe
Answer: accappatoio

2. blazer
Answer: giacca sportiva

3. buckle
Answer: fibbia


4. button
Answer: bottone

5. cardigan
Answer: giacca di lana

6. collar
Answer: colletto

7. earmuff
Answer: paraorecchie

8. glasses, spectacles
Answer: occhiali

9. glove
Answer: guanto

10. helmet
Answer: casco

11. nightgown
Answer: camicia da notte

12. overcoat
Answer: soprabito

13. pajamas
Answer: pigiama

14. pocket
Answer: tasca

15. purse
Answer: borsellino

16. sandal
Answer: sandalo

17. slacks
Answer: calzoni

18. slipper
Answer: ciabatta, pantofola

19. sneakers
Answer: scarpe da ginnastica

20. stocking
Answer: calza

21. sweatband
Answer: fascia elastica per il sudore

22. sweater
Answer: maglione

23. sweatpants
Answer: calzoni felpati

24. sweatshirt
Answer: felpa

25. tuxedo
Answer: smoking

26. underpants
Answer: mutandine

27. undershirt
Answer: maglia

28. underwear
Answer: biancheria personale

29. vest
Answer: panciotto

30. wallet
Answer: portafoglio

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-