Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
COMPUTER - HARDWARE : COMPUTER - HARDWARE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. adaptor
Answer: spina intermedia

2. battery
Answer: batteria

3. cable
Answer: cavo


4. compact disk
Answer: disco compatto

5. floppy disk
Answer: disco flessibile

6. hard drive
Answer: unità a disco rigido

7. joystick
Answer: barra di comando

8. keyboard
Answer: tastiera

9. monitor
Answer: monitor

10. modem
Answer: modem

11. personal computer
Answer: personal computer

12. printer
Answer: stampatore

13. screen
Answer: video

14. switch
Answer: interruttore

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : COMPUTER - HARDWARE


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-