Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : COSTRUZIONE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. beam
Answer: trave

2. blueprints
Answer: progetto

3. board, plank
Answer: asse


4. brick
Answer: mattone

5. mason, bricklayer
Answer: muratore

6. builder
Answer: costruttore

7. bulldozer
Answer: bulldozer

8. cement
Answer: cemento

9. concrete
Answer: calcestruzzo

10. crane
Answer: gru

11. helmet, hard hat
Answer: casco

12. ladder
Answer: scala

13. level
Answer: livello

14. measure tape
Answer: nastro metrico

15. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: piccone

16. pulley
Answer: carrucola

17. rafter
Answer: travicello

18. scaffolding
Answer: impalcatura

19. shovel
Answer: pala

20. soldering iron
Answer: saldatore

21. stone
Answer: sasso

22. wheelbarrow
Answer: carriola

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-