Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
DAYS and MONTHS : GIORNO E MESE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. day
Answer: giorno

2. Monday
Answer: lunedi

3. Tuesday
Answer: martedi


4. Wednesday
Answer: mercoledi

5. Thursday
Answer: giovedi

6. Friday
Answer: venerdi

7. Saturday
Answer: sabato

8. Sunday
Answer: domenica

9. month
Answer: mese

10. January
Answer: gennaio

11. February
Answer: febbraio

12. March
Answer: marzo

13. April
Answer: aprile

14. May
Answer: maggio

15. June
Answer: giugno

16. July
Answer: luglio

17. August
Answer: agosto

18. September
Answer: settembre

19. October
Answer: ottobre

20. November
Answer: novembre

21. December
Answer: dicembre

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : DAYS and MONTHS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-